Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
Sandacz z chorizo i rozmarynem, mix kasz, sałatka z rukolą i pomidorkami, sos winegret
Rozmaryn, Cytryna, Kasza gryczana palona, Sól, Kasza jaglana, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Rukola, Olej rzepakowy, Chorizo, Pieprz czarny, SANDACZ, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 423 kJ/818 kcal |
Tłuszcz: 28,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 62,8 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 69,9 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.