Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sandacz z gremolatą na czarnej soczewicy, sałatka z rukolą i pomidorkami daktylowymi, sos winegret
Rukola, Cytryna, Oliwa z oliwek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, SANDACZ, Soczewica czarna, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 371 kJ/806 kcal |
Tłuszcz: 30,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 38,3 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 27,8 g |
Białko: 82,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.