Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
Sandacz z sosem śmietanowo-kaparowym, makaron orecchiette, kapusta kiszona z czerwonym pesto
Kiełki słonecznika, SANDACZ, Cytryna, Papryczka chili, Natka pietruszki, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Sok z cytryny, ŚMIETANA 15% tł., Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Kapusta kwaszona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Miód pszczeli, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 429 kJ/581 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 58,2 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 55,8 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.