Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star

Sandacz z sosem śmietanowo-kaparowym, makaron orecchiette, kapusta kiszona z czerwonym pesto

SANDACZ, Kapusta kwaszona, Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), ŚMIETANA 15% tł., Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Cytryna, Sól, Nasiona słonecznika, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Woda, Czosnek, Kiełki słonecznika, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 429 kJ/581 kcal
Tłuszcz: 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Węglowodany: 58,2 g
w tym cukry: 8,1 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 55,8 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15