Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
Sataje z polędwiczki wieprzowej na kuskusie, salsa mango, pomidorki
Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Wieprzowina, polędwica, Kolendra, Pieprz czarny, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Papryka czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Pomidorki daktylowe, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 509 kJ/361 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 40,3 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 31,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.