Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Dairy Free

Sataje z polędwiczki wieprzowej na kuskusie, salsa mango, pomidorki

Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Wieprzowina, polędwica, Kolendra, Pieprz czarny, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Papryka czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Pomidorki daktylowe, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 509 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 40,3 g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 31,0 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: