Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.65
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sataje z tempehu, sos orzechowy, ryż jaśminowy z czarnym sezamem
SEZAM czarny, Syrop klonowy, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Olej rzepakowy, Czosnek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Limonka, Sok z limonki, Pieprz czarny, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kurkuma, Chili, Sól, Ryż jaśminowy, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 651 kJ/634 kcal |
Tłuszcz: 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 61,5 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 38,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.