Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Schab faszerowany suszonymi śliwkami w sosie majerankowym, kopytka, buraczki
Burak, Cząber, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Mąka ziemniaczana, Majeranek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wieprzowina, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), Cukier, Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Koperek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 059 kJ/492 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 61,8 g w tym cukry: 22,8 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 35,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.