Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Less Gluten

Schab faszerowany suszonymi śliwkami z sosem majerankowym, puree ziemniaczane z koperkiem, surówka z czerwonej kapusty

Koperek, Wieprzowina, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Mąka ziemniaczana, Majeranek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), MASŁO 82% tł., Cząber, Powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Ziemniaki, Sól, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 453 kJ/586 kcal
Tłuszcz: 18,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany: 62,1 g
w tym cukry: 25,6 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 45,6 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: