Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Schab w sosie chrzanowym z koperkiem, kasza jęczmienna, warzywa na parze
Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Kalafior, Brokuły, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Pieprz czarny, Mąka ziemniaczana, Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Sól, Wieprzowina, Papryka słodka, Oregano, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Majeranek, Koperek, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 234 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 25,9 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.