Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Schab w sosie pieczeniowym z suszoną śliwką podany z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Mąka PSZENNA, Kolendra, Papryka słodka, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), ŚMIETANA 15% tł., SELER naciowy, Rozmaryn, Papryka wędzona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Goździki, Olej rzepakowy, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wieprzowina, Sól, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Cząber, Powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), Koperek, Kapusta kwaszona, Cebula biała, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 618 kJ/626 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 65,7 g w tym cukry: 25,5 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 53,8 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.