Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.82
Scones orkiszowe z cukinią, cytryną i świeżymi porzeczkami
Porzeczka czerwona, Cukier, cukinia, Mąka ORKISZOWA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MAŚLANKA, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Porzeczki czarne, Olej kokosowy, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 650 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 27,0 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.