Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Scones orkiszowe z cukinią, porzeczkami i cytryną
Cukier trzcinowy, cukinia, Mąka ORKISZOWA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MAŚLANKA, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Porzeczka czerwona, Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Porzeczki czarne, Olej kokosowy, Cytryna
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.