Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Seitan marynowany w sosie barbecue, pieczone ziemniaki, fasolka szparagowa z czosnkiem
Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Kolendra, Fasolka szparagowa zielona, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Seitan (Mąka PSZENNA, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA), mieszanka przypraw, sól morska), Natka pietruszki, Sól, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Fasolka szparagowa żółta, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 385 kJ/570 kcal |
Tłuszcz: 31,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 52,2 g w tym cukry: 19,8 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 27,3 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.