Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Serek labneh z oliwkami i żytnimi krakersami
Krakersy żytnie (mąka ŻYTNIA (16,8%), zakwas ŻYTNI, siemię lniane, mąka PSZENNA, suszone pomidory (10%), ziarno słonecznika, SEZAM biały, miód, oliwa z oliwek, sól, zioła prowansalskie (oregano, tymianek, bazylia, cząber, estragon), drożdże, suszona bazylia (0,02%)), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), SER labneh, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tymianek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 3,4 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 7,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.