Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Vegan
Serek z tofu ze szczypiorkiem, chleb razowy, słupki warzyw z kiełkami rzodkiewki
Marchew, Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sól, Sojowa alternatywa jogurtu (woda, SOJA, cukier, cytrynian triwapnia, stabilizator: pektyny, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, środki smakowe, sól, antyutleniacze: ekstrakty tokoferol, kwas tłuszczowy, kwas askorbinowy, witaminy: B12, D2, Kultury jogurtowe: St. Thermophilus, L. bulgaricus), Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), ORZECHY NERKOWCA, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 913 kJ/457 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 59,6 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 24,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.