Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
Sernik dyniowo-bananowy z mieszanką orzechów
Mięta, ORZECHY LASKOWE, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY WŁOSKIE, Cukier, Imbir, Kardamon, Mąka kukurydziana, SER twarogowy, Banan, Dynia, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 621 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 15,1 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 10,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.