Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Sernik piernikowy
Ciasteczka korzenne, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MLEKO spożywcze 2% tł., Cukier, Kakao, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Powidła śliwkowe, Proszek do pieczenia, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), JAJA kurze, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), SER twarogowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 646 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 19,4 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.