Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68
-
Less Gluten
Sernik truskawkowy
Cukier, Galaretka truskawkowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, koncentraty roślinne (marchwi i hibiskusa, krokosza), maltodekstryna), SER twarogowy, Żelatyna, Truskawki, Herbatniki bezglutenowe (skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, MASŁO, cukier, zmodyfikowana skrobia tapiokowa, JAJA, MLEKO w proszku, syrop z buraków cukrowych, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, środek spulchniający: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, sól, aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), MASŁO 82% tł., Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 419 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 10,5 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.