Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Sernik waniliowo-kakaowy
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JOGURT naturalny 2% tł., JAJA kurze, SER twarogowy półtłusty, Kakao
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 421 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 0,1 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.