Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Sernik waniliowo-orzechowy z gorzką czekoladą
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MLEKO spożywcze 2% tł., Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, JAJA kurze, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), SER twarogowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 911 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 0,1 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.