Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Less Gluten
Sernik z brzoskwiniami na spodzie daktylowo-kokosowym
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Miód pszczeli, SER twarogowy chudy, Żelatyna, Banan, Brzoskwinia, Kakao, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Wiórki kokosowe, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 606 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 19,0 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.