Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Sernik z polewą cytrynową
Mięta, Ksylitol, Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna, Żelatyna, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Mąka ziemniaczana, Pasta waniliowa, SER twarogowy, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 595 kJ/142 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 0,0 g |
Białko: 13,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.