Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Sernik z porzeczkami
Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka ziemniaczana, JAJA kurze, SER twarogowy półtłusty, Porzeczki czarne, Herbatniki bezglutenowe (skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, MASŁO, cukier, zmodyfikowana skrobia tapiokowa, JAJA, MLEKO w proszku, syrop z buraków cukrowych, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, środek spulchniający: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, sól, aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), MASŁO 82% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 402 kJ/96 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 0,5 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.