Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Less Gluten
Sernik z truskawkami i galaretką
Mięta, ORZECHY LASKOWE, Galaretka truskawkowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, koncentraty roślinne (marchwi i hibiskusa, krokosza), maltodekstryna), Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., SER twarogowy półtłusty, Żelatyna, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 602 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 15,9 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.