Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
-
Less Gluten
Sernik z wiśniami, polewą czekoladową i płatkami migdała
MIGDAŁY w płatkach, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., SER twarogowy, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 867 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 20,7 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 11,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.