Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Sernik żurawinowy na makowym spodzie
Mięta, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Pasta waniliowa, SER twarogowy, Dżem żurawinowy, Żelatyna, Cynamon, Mak z bakaliami, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Żółtko JAJA kurzego, Białko JAJA kurzego, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 575 kJ/137 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 12,1 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.