Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Less Gluten
Serowe kotlety z tofu i marchewki, pesto szpinakowe
Szpinak baby, ORZESZKI ZIEMNE, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Natka pietruszki, JAJA kurze, Marchew, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Mąka kukurydziana, Szpinak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 260 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 20,8 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.