Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89 Star
  • Less Gluten

Serowe kotlety z tofu i marchewki, pesto szpinakowe

Szpinak baby, ORZESZKI ZIEMNE, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Natka pietruszki, JAJA kurze, Marchew, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Mąka kukurydziana, Szpinak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 260 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 20,8 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: