Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Less Gluten
-
Less Carb
Shoarma drobiowa, ryż z kurkumą, surówka z białej kapusty po indyjsku
Kurkuma, Ryż basmati, Sól, Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kapusta biała, Kminek, Marchew, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Oliwa z oliwek, ORZESZKI ZIEMNE, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 633 kJ/629 kcal |
Tłuszcz: 21,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 42,3 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 62,7 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.