Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Singapurskie klopsiki z kolendrą, makaronem chow mein i warzywnym stir-fryem
Kolendra, Groszek cukrowy, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Pieczarki, Limonka, JAJA kurze, Imbir różowy marynowany, Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Pieprz czarny, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Kurczak udko, Chili, Sól, Olej rzepakowy, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 658 kJ/396 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 26,3 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.