Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Skrzydełka na ostro z salsą pomidorową, frytki z ziemniaków
Koperek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Papryka słodka, Oregano, Miód pszczeli, Cebula czerwona, Koncentrat pomidorowy 30%, Kurczak, skrzydełko, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 992 kJ/476 kcal |
Tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 31,7 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 36,3 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.