Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
Śledź na ostro z suszonymi pomidorami i musztardą francuską, chleb żytni, pikle z ogórków
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Filet ŚLEDZIOWY, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Cebula czerwona, Chili, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 135 kJ/510 kcal |
Tłuszcz: 28,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 50,6 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 23,9 g |
Sól: 12,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.