Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
XXX_Śledzie w śmietanie z cebulką i jabłkiem, sałatka ziemniaczana, ogórki pikle, pomidorki
Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Jabłko, Cebula, Czosnek, Ziemniaki, Papryka słodka, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Sól, Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Filet ŚLEDZIOWY, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Pomidorki daktylowe, Podgrzybki marynowane, Natka pietruszki, Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Koperek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 821 kJ/435 kcal |
Tłuszcz: 22,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 38,2 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 21,5 g |
Sól: 9,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.