Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

XXX_Śledzie w śmietanie z cebulką i jabłkiem, sałatka ziemniaczana, ogórki pikle, pomidorki

Ziemniaki, Filet ŚLEDZIOWY, Pomidorki daktylowe, Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Jabłko, Cebula, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Koperek, Cukier, Sól, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Sok z cytryny, Pieprz czarny, Papryka słodka, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Podgrzybki marynowane, Cebula biała

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 821 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 22,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 38,2 g
w tym cukry: 7,1 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 21,5 g
Sól: 9,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: