Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
Śledzik w jogurcie z jabłkiem, selerem i rodzynkami, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Koperek, Cebula biała, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Jabłko, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Filet ŚLEDZIOWY, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 193 kJ/524 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 68,6 g w tym cukry: 22,6 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 28,7 g |
Sól: 11,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.