Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star

Śledzik w jogurcie z jabłkiem, selerem i rodzynkami, chleb razowy

Filet ŚLEDZIOWY, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., SELER korzeniowy, Jabłko, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cebula biała, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Koperek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 193 kJ/524 kcal
Tłuszcz: 16,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 68,6 g
w tym cukry: 22,6 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 28,7 g
Sól: 11,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: