Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Ślimaczek z ciasta filo z fetą, dynią i szpinakiem, jogurt ze szczypiorkiem
JOGURT naturalny 2% tł., Szczypiorek, ORZECHY WŁOSKIE, Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Dynia, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Por, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Szpinak, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 577 kJ/138 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 15,0 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.