Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Słodko-kwaśny stir fry z zielonym groszkiem, brzoskwiniami i kapustą pak choi, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Brzoskwinia w lekkim syropie, Cebula czerwona, Cukier, Groszek zielony, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kapusta pak choi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 296 kJ/310 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 56,7 g w tym cukry: 13,7 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.