Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Słodko-ostra pasta z czerwonej fasoli z eko nachosami
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Kiełki lucerny, Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Fasola czerwona, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 761 kJ/182 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 27,2 g w tym cukry: 13,4 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.