Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Słonecznikowa pasta pomidorowo-paprykowa, chleb żytni razowy, szpinak baby z pomidorkami

chleb żytni 36% (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), pasta 30% (papryka czerwona, nasiona słonecznika, koncentrat pomidorowy 30%, woda mineralna niegazowana, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), oliwa z oliwek, czosnek, sól, olej rzepakowy, chili), pomidorki 27%, szpinak baby 7%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 070 kJ/256 kcal
Tłuszcz: 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 30,5 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: