Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Vegan
Słonecznikowa pasta pomidorowo-paprykowa, chleb żytni razowy, szpinak baby z pomidorkami
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pomidorki daktylowe, Chili, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Sól, Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Nasiona słonecznika, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 036 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.