Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Słonecznikowa pasta pomidorowo-paprykowa, chleb żytni razowy, szpinak baby z pomidorkami

pasta 36% (papryka czerwona, nasiona słonecznika, koncentrat pomidorowy 30%, woda mineralna niegazowana, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), oliwa z oliwek, miód pszczeli, czosnek, chili, sól, olej rzepakowy), pomidorki 29%, chleb żytni 28% (zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), szpinak 7%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
991 kJ/237 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 25,0 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: