Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Słonecznikowa pasta pomidorowo-paprykowa, chleb żytni razowy, szpinak baby z pomidorkami

Pomidorki daktylowe, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Papryka czerwona, Nasiona słonecznika, Szpinak baby, Koncentrat pomidorowy 30%, Woda mineralna niegazowana, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Czosnek, Sól, Chili, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 036 kJ/248 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 24,0 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: