Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4 Star
  • Less Gluten

Słupki warzyw podane z pomidorowym dipem

Marchew, Kalarepa, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
773 kJ/185 kcal
Tłuszcz: 21,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 17,6 g
w tym cukry: 9,9 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: