Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Less Gluten
-
-
Słupki warzyw podane z pomidorowym dipem
Kalarepa, Marchew, Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 773 kJ/185 kcal |
Tłuszcz: 21,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 17,6 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.