Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
-
-
Słupki warzyw z serkiem ziołowym
Marchew, Ogórek zielony, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Koperek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 863 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 15,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.