Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Less Gluten

Słupki warzyw z serkiem ziołowym i pesto pietruszkowym

Marchew, Dynia pestki, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., SER twarogowy półtłusty, Koperek, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 204 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 19,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 17,5 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: