Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
Słupki warzyw z serkiem ziołowym i pesto pietruszkowym
Marchew, Dynia pestki, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., SER twarogowy półtłusty, Koperek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 204 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 19,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.