Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Dairy Free
Smalec z fasoli z orzechami pinii, pumpernikiel, ogórek kiszony, pomidorki
orzechy pinii, Kiełki rzodkiewki, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże), Goździki, Jałowiec, Liść laurowy, Majeranek, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ziele angielskie, Cebula biała, Fasola biała, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 967 kJ/470 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 66,3 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 17,1 g |
Białko: 19,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.