Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Smoothie: jabłko, banan, mango, szpinak
Banan, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok jabłkowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Witamina C, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 441 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 26,9 g w tym cukry: 21,8 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 0,9 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.