Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Smoothie z batatów, pomarańczy i jabłek z migdałami
Sok jabłkowy, Sok pomarańczowy, Witamina C, Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Imbir, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 677 kJ/162 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 24,9 g w tym cukry: 14,9 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.