Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Śniadaniowy strudel z jabłkami i makiem, korzenny twarożek, mandarynki
Ksylitol, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), SER twarogowy chudy, Mandarynka, Ciasto drożdżowe (zawiera MLEKO i GLUTEN), Jabłko, Mak z bakaliami, Żółtko JAJA kurzego
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 977 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 16,3 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.