Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Socca, czyli placek z mąki z ciecierzycy z pesto bazyliowym
Rukola, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Mąka z ciecierzycy, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 473 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 5,2 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.