Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
Soczewica w sosie pomidorowym z cukinią, kaparami, oliwkami i natką pietruszki, makaron pełnoziarnisty
Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Cukinia, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 944 kJ/943 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 131,0 g w tym cukry: 16,3 g |
Błonnik: 20,5 g |
Białko: 41,9 g |
Sól: 3,7 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.