Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.44
-
Less Gluten
Soliród z czosnkiem i cytryną z pomidorkami pieczonymi i serem manchego
Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomidorki cherry, Ser Manchego (MLEKO owcze pasteryzowane, sól, chlorek wapnia, kultury serowe, podpuszczka, lizozym (pochodzący z białka JAJA kurzego)), Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Soliród, Czosnek, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 373 kJ/89 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 3,6 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 0,5 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.