Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.66
-
Dairy Free
Spaghetii pełnoziarniste z pulpecikami z tofu i sosem pomidorowym
Bazylia, JAJA kurze, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Papryka wędzona, Papryka ostra, Oregano, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Sól, Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 156 kJ/276 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 29,9 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.