Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.66 Star
  • Dairy Free

Spaghetii pełnoziarniste z pulpecikami z tofu i sosem pomidorowym

Bazylia, JAJA kurze, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Papryka wędzona, Papryka ostra, Oregano, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Sól, Olej rzepakowy, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 156 kJ/276 kcal
Tłuszcz: 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 29,9 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 17,1 g
Sól: 2,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: